Meny

Salming Running tävling under lördagen

8 jul, 2015

På lördag så kommer Jocke (OffieRat) att utmana Oskar (Påläggskalven) på den olympiska distansen. Du som är med och tävlar kan vinna fina priser från Salming Running. Reglerna är enkla. I Team Sportia/Salming Running tältet så skriver du ditt namn vid den du tror är först i mål av dessa två. När vi vet vem av dom som kommit först i mål, drar Team Sportia/Salming ett antal vinnare som vinner fina priser från Salming Running. Enkelt som bara den. Här kommer lite mer info om deltagarna:

Namn: Oskar ”påläggskalven”  Henriksen
Ålder: 23 år
Favorit sko: Salming Speed
Om jag vore en maträtt vad skulle jag vara då: Löjromstoast!
Kört triathlon förut: En gång, Borås City Triathlon sprint
På en skala mellan 1-10 hur bra är din fysiska form just nu: i skrivanden stund 7/10, men på Raceday kommer den ligga på ungefär 5/10.
Varför ska man satsa på dig: Jag är en seg rackare som inte ger mig i första taget, får jag lite försprång efter simningen och ännu mer på cykeln så är segern min. Mitt mål kommer vara att få så mycket försprång på cykeln som det bara går och sedan hålla jämn fart på löpingen. Så att Kollega Sandin inte hinner komma ifatt mig. Jocke är en stark löpare, men jag några fler timmar i vattnet och många mil på cykeln. Satsar ni på mig så ska jag försöka att inte göra er besvikna.

Namn: Joakim ”OfficeRat”Sandin
Ålder: 35
Favoritsko: Varierat men i detta fallet väljer jag en fin kombination av Salming Race med XTENEX snabbsnörning.
Om du vore en maträtt skulle du vara: Egenkirrade fajitas med en bra salsa – en hel del syra, men bra drag i grejerna. Eller så är jag kanske mer lappskojs.
Favoritdel i triathlon: Cykel. Äger dock ingen och har cyklat en gång på 10 år (Mora -14)
Kört triathlon förut och i så fall när och var?: Ett triathlon – sprinten i Mora förra året. Var något av en katt bland hermelinerna när jag stod på bryggan iförd löparshorts medan övriga körde våtdräkt. Badade då 750m vilket är personligt rekord. Denna gång ska det badas dubbelt så långt, inte helt optimalt.
På en skala mellan 1-10 hur är din fysiska form just nu: 3 – i tisdags kväll slog jag personligt viktrekord, har deffat två dagar efter det.
Varför ska man satsa på just dig i utmaningen?: För att jag inte kommer ha något kvar i tanken efter mållinjen – bågen ska spännas!

Salming utmaning

Samarbetspartners