Meny

Boende

Scandic Winn

Karlstads största hotell med 199 rum och ligger vid Klarälvens strand i hjärtat av Karlstad. Hotell Scandic Winn ger dig möjligheten att få ta del av allt vad centrala Karlstad erbjuder samtidigt som du har möjligheten att kunna se och uppleva Karlstad via vackra närliggande promenadstråk. Relaxavdelning med bubbelpool och bastu finns på hotellet.

Scandic Karlstad City

Karlstads nyaste hotell med 145 rum. Här bor du i cityläge med en mysiga små vardagsrum i lobby och restaurang. Från hotellet har du nära till Karlstads biografer, teatrar och shoppingkvarter. Relaxavdelningen på hotellet har en bubbelpool och en bastu och även en loungeyta som är möjlig att abonnera.

Scandic Klarälven

Beläget intill E18 med en fantastisk utsikt över Klarälven, vackra grönområden utanför fönstret och med promenadavstånd till centrum. Scandic Klarälven har 143 rum och har en relaxavdelning med inomhuspool och bastu.

Information gällande  alla tre hotellen
Trådlöst internet ingår och nås i hela hotellet .Alla hotellen har egna  gym med generösa  öppettider, som du som gäst tränar gratis i. Du har möjligheten att få förvaringsutrymme för din cykel, alternativt vid behov placera cykeln på hotellrummet.

Priser för rum under tävlingen

Enkelrum                       1090:-
Dubbelrum                   1190:-
Trippelrum                    1390:-
Fyrbäddsrum               1590:-

Såhär bokar du

För bokning oavsett vilket hotell du vill bo på ring:
Telefon: +46 54 776 47 13
Mail: group.karlstad@scandichotels.com

Uppge bokningskod: Karlstad Triathlon så hjälper dom er så ni får rätt pris och hotell

Samarbetspartners