Meny

Tävlingsområdet

16 jul, 2015

I Mariebergsskogen så bygger vi upp växlingsområdet för Karlstad Triathlon. Du som tävlar kommer att kunna köpa racebelts, Enervit produkter och annat hos Team Sportia som är på plats tillsammans med Salming Running. Hos Salming kan du prova deras grymma skor och vara med i deras interna tävling. Vem av Jocke och Oskar är först i mål på den olympiska distansen? Du skriver ditt namn på den du tror är först, vinnare dras sedan i samband med prisutdelningen. Fina priser från Salming Running finns att vinna.
Ser du dåligt så finns Memira på plats. Memira gör så att din vardag blir lättare, både innan, under och efter träning. All info om ögonoperationer får du där. Värt varje krona, kan vi säga som gjort det.

När du som tävlat kommit i mål finns det gott om energi att fylla på med. Kanelbullar från ICA MAXI Karlstad, Korv med bröd från Hemgården, lättöl från Wermlands Brygghus (på tapp!), kaffe från Löfbergs samt frukt. Där kan du stå och njuta av din insats och prata med likasinnade medan du äter och dricker.

Samarbetspartners